Trasters
Barcelona Sagrera Sant Andreu

El teu traster de lloguer t'espera a Barcelona Sant Andreu

Llogar un traster a Barcelona centre

A pocs metres de l'Avinguda Meridiana a Barcelona, just al costat de l'Hipercor Meridiana, Pribox disposa de mini magatzems directes de lloguer a La Sagrera Sant Andreu, tant per a particulars com a empreses. Pribox ofereix trasters a Barcelona que et permeten guardar les teves coses les 24 hores en unes modernes instal·lacions. Lloga un traster al teu centre Pribox dotat de les més avançades mesures de seguretat com ara doble control d'accés codificat, càmeres CCTV 24h, alarmes volumètriques individuals en cada traster i detectors de fum. Ara, al barri de la Sagrera Sant Andreu estalvia llogant un traster Pribox.

Calcula el teu espai i lloga el teu traster a Barcelona Sant Andreu durant el temps que necessitis i no paguis més.

Trasters de lloguer Pribox Sant Andreu

Carrer del Pacífic, 59-6108027 Barcelona T. 935 191 125 meridiana@pribox.es
Horari

Dilluns a Divendres

De 10 a 20 hrs

Dissabte

De 10 a 14 hrs

Com arribar al teu traster

El centre de Pribox Barcelona està ubicat a 5 minuts caminant des de Metro La Sagrera (L1, L5, L9N, L10), anant per l'Avinguda Meridiana en direcció nord, girar a la dreta carrer d'Olesa, seguir recte carrer de les Antilles fins a carrer del Pacífic.

Transport públic Metro
L1, L5, L9N, L10 La Sagrera
Autobús
Línies: 62, 96, N3

La teva privacitat és important per nosaltres

Pribox utilitza cookies en el lloc web per personalitzar contingut, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials, o analitzar el nostre trànsit. Fent clic consenteixes l'ús d'aquesta tecnologia al nostre web. Pots canviar d'opinió i personalitzar el teu consentiment sempre que vulguis, tornant a aquest web.

Més informació