Trasters
Barcelona Sants - Les Corts

Tot per llogar un traster a Barcelona Sants Les Corts

El teu traster de lloguer les 24 hores a Barcelona centre

En ple centre de Barcelona, al barri de Sants Les Corts Pribox t'ofereix modernes, còmodes i segures instal·lacions per llogar el teu traster. Podràs accedir al teu traster les 24 hores del dia mitjançant una targeta d'accés codificada. El centre disposa d'una zona de càrrega i descàrrega habilitada per facilitar el teu accés al traster. Si tens qualsevol dubte, ens pots contactar i serà un plaer informar-te sobre tots els avantatges dels nostres trasters a Barcelona Sants Les Corts.

El teu traster de lloguer Pribox t'espera a dos passos de la Rambla de Brasil i d'Avinguda Madrid.

Trasters de lloguer Pribox Sants Les Corts

C/ Violant d’Hongria, 6708028 Barcelona T. 935 175 070 sants.lescorts@pribox.es
Horari

Visites concertades

Com arribar al teu traster

El centre de Pribox Barcelona està ubicat a 5 minuts caminant des de Metro Plaça del Centre (L3), anant per Avinguda de Madrid direcció oest, girar a l'esquerra Rambla del Brasil i una altra vegada a l'esquerra Violant d'Hongria.

Transport públic Metro
L3 Plaça del Centre
Autobús
Línies: 54, 70, H10, N3

La teva privacitat és important per nosaltres

Pribox utilitza cookies en el lloc web per personalitzar contingut, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials, o analitzar el nostre trànsit. Fent clic consenteixes l'ús d'aquesta tecnologia al nostre web. Pots canviar d'opinió i personalitzar el teu consentiment sempre que vulguis, tornant a aquest web.

Més informació