Trasters
Barcelona Sant Martí - Les Glòries

Tot per llogar un traster a Barcelona Sant Martí Les Glòries

El teu traster de lloguer les 24 hores, a prop de casa teva

En ple centre de Barcelona, al carrer Dos de Maig, 200, entre Aragó i Consell de Cent, en el barri de Sant Martí, a prop de Plaça Les Glòries i la Sagrada Família, Pribox t'ofereix noves, còmodes, lluminoses i segures instal·lacions per lloguer un traster a prop de casa teva. Lloga un traster en el teu centre Pribox en el que podràs accedir les 24 hores del dia dotat de les més avançades mesures de seguretat tals com doble control d'accés codificat amb número pin, càmeres CCTV 24h i sistema d'alarmes. A més, el centre disposa d'una zona de càrrega i descàrrega habilitada per facilitar el teu accés al traster en la que trobaràs carros i carretons per utilitzar dins del centre. Si tens qualsevol dubte, ens pots contactar i serà un plaer informar-te sobre tots els avantatges dels nostres trasters a Barcelona Sant Martí - Les Glòries. Per donar-te la benvinguda al nou centre, Pribox et regala el primer mes de lloguer, així com fins a 2 hores de transport gratis per traslladar els teus objectes al teu traster a Barcelona Sant Martí - Les Glòries.

El teu traster de lloguer Pribox t'espera a Barcelona Sant Martí Les Glòries.

Trasters de lloguer Pribox Sant Martí Les Glòries

C/ Dos de Maig, 200
08013 Barcelona
T. 937 975 840 arago.glories@pribox.es
Horari

Dilluns a Divendres

De 10 a 14 hrs i de 16 a 19:30 hrs

Dissabte

De 10 a 14 hrs

Com arribar al teu traster

El centre de Pribox Barcelona està ubicat a 2 minuts caminant des de Metro Encants (L2), en direcció sud-est per carrer Dos de Maig cap a carrer Aragó.

Transport públic Metro
L2 Encants
Autobús
Línies: 33 y 34

La teva privacitat és important per nosaltres

Pribox utilitza cookies en el lloc web per personalitzar contingut, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials, o analitzar el nostre trànsit. Fent clic consenteixes l'ús d'aquesta tecnologia al nostre web. Pots canviar d'opinió i personalitzar el teu consentiment sempre que vulguis, tornant a aquest web.

Més informació