Pribox, experts en trasters a Barcelona

Més de 500 trasters de lloguer Pribox t'esperen a Barcelona

Trasters Pribox és una empresa familiar que va iniciar la seva activitat en el món del lloguer de trasters a Barcelona centre (self storage) a l’any 2012. L’equip humà de Pribox està format per personal a disposició del client per assessorar-lo en el lloguer del traster que millor s’adapti a les seves necessitats. Disposem de tres centres a Barcelona, ​​ubicats a Sant Andreu, Les Corts i Les Glòries en els que tenim més de 500 trasters de diferents mesures.

La nostra missió és atendre una necessitat creixent: la manca d’espai de particulars i empreses. Per aquest motiu disposem d’unes modernes instal·lacions, lluminoses (amb llum natural), àmplies, còmodes (en una sola planta i a nivell de carrer), accessibles les 24 hores des del pàrquing exclusiu per a clients, segures (amb càmeres de vídeo vigilància), doble control d’accés i alarma individual en els trasters connectada a la central receptora.

Sant Martí Les Glòries

C/ Dos de Maig, 200
08013 Barcelona
T. 937 975 840 Més informació

Sants Les Corts

C/ Violant d’Hongria, 6708028 Barcelona T. 935 175 070 Més informació

Sant Andreu

Carrer del Pacífic, 59-6108027 Barcelona T. 935 191 125 Més informació

La teva privacitat és important per nosaltres

Pribox utilitza cookies en el lloc web per personalitzar contingut, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials, o analitzar el nostre trànsit. Fent clic consenteixes l'ús d'aquesta tecnologia al nostre web. Pots canviar d'opinió i personalitzar el teu consentiment sempre que vulguis, tornant a aquest web.

Més informació